Leveransvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundservice. Kontrollera alltid paketets innehåll och se att det stämmer överens med din orderbekräftelse. 

LEVERANS

Både fåren och vi finns på en ö, så normalt har du ditt paket inom 5-7 arbetsdagar.  Under lamning och högsommar kan det ta något längre tid. Du väljer  själv den fraktmetod som du önskar i kassan, och du kan välja de uthämtningsställen som PostNord erbjuder. Kosterlamm levererar i dagsläget endast inom Sverige och Norge.

HEMLEVERENS PostNord

Sker till angiven adress, viktigt att portkod anges. Hempaket kan inte skickas till boxadresser. Leveranser sker på dagtid mellan 08.00-17.00 helgfri måndag till fredag.

PostNord kontaktar dig en gång via sms för överenskommelse om leveransdag och tidsfönster. Är du inte hemma på överenskommen leveransdag får du själv hämta paketet det serviceställe PostNord meddelar. Du kan boka ny utkörning via PostNords Kundservice på 0771-33 33 10. Ny utkörning sker då mot ytterligare avgift.

EJ UTHÄMTADE PAKET

Om du inte hämtar ut paketet har Kosterlamm rätt att debitera en avgift om 250 SEK för nedlagt arbete och fraktavgifter. 

Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.

FÖLJ OSS 

©2023 by Rocco's Bites. Proudly created with WIX.COM

0
  • Black Instagram Icon